100 Colls: el repte més addictiu en moto per catalunya

 

100COLLS és un esdeveniment motociclista d’estratègia, planificació i turisme d’un cap de setmana, de divendres a diumenge. Vosaltres trieu el vostre punt de sortida, creeu el vostre itinerari, el vostre ritme i els kilòmetres que voleu fer, amb l’objectiu d’arribar a un punt comú proposat per l’organització el diumenge a una hora concreta i sumar el màxim de punts possibles. L’organització us facilitarà un llistat de colls de Catalunya i la seva puntuació. Es tracta d’obtenir el màxim de punts possible!

Objectius

DESCOBERTA

Conèixer millor el nostre territori, conduint carreteres secundàries i dreceres, descobrint cultura, paisatges i costums dels pobles i comarques que creuarem durant la ruta.

DESAFIAMENT

La 100 Colls desafia a cada participant a desenvolupar encara més l’experiència i habilitats de conducció, el sentit de la responsabilitat personal i el sentit d’orientació per tal de connectar els colls successivament i assolir-ne la màxima puntuació.

Dates i horaris

L’esdeveniment tindrà lloc entre el divendres 28 d’abril a les 13:00 h del 2023 fins diumenge 30 d’abril a les 13:00 h del 2023. La sortida és lliure entre aquestes dates i hores. Consulteu el reglament per horaris i aturades de seguretat.

Participació

La 100 Colls està orientada a motards autèntics amb ganes d’aplicar la seva experiència planificant la millor ruta i alhora sent conscient dels seus límits personals i dels de la seva moto per a assolir el seu propi repte.

Es pot fer de manera individual, amb passatger o sense, o en equip.

Colls

Es consideraran colls puntuables els punts de pas identificats com a tals en el llistat que et lliurarem amb la teva inscripció. Creeu la vostra ruta i estratègia per tal d’aconseguir el màxim de punts travessant tants colls com us sigui possible.

Establiu el vostre equip i comenceu ja a preparar la millor estratègia!

Ruta

La ruta no està definida per l’organització, és l’itinerari que seguireu des del punt de sortida que heu escollit fins a l’arribada a Món Sant Benet, i serà totalment lliure; vosaltres dissenyeu el vostre propi recorregut seguint els vostres propis criteris.

Per tal de mantenir l’esperit de l’aventura, per fair play es recomana no utilitzar durant la ruta ni autopistes ni vies ràpides o, en tot cas, minimitzar-ne el ús el màxim possible.

Dispositiu de control

Cadascú de vosaltres disposarà d’un dispositiu de control i tracking via satèl·lit, que donarà en tot moment la vostra posició durant les 48 hores següents.
Aquest dispositiu us l’enviarem a casa uns dies abans de la sortida, junt amb el kit de participació i les instruccions per activar-lo abans de sortir.

El dispositiu de tracking haurà d’estar desactivat durant les 23:00 i les 6:00 h.

Sortida

El punt de sortida és el lloc que trieu, pot ser la porta de casa o el punt de trobada del vostre equip, només l’heu de notificar a l’organització amb antelació per poder detectar el vostre equip.

Podeu triar l’hora de sortida, sempre que sigui després de les 13:00 h del migdia de divendres. Si per feina sortiu més tard, cap problema, aprofiteu per fer els colls que us quedin més a prop i podeu tornar a dormir a casa si voleu, o aproximar-vos a la zona on veieu més possibilitats per començar ben d’hora l’endemà.

Penseu que en cas que formeu un equip, tots els membres de l’equip han de sortir des del mateix punt i a la mateixa hora!

Navegació

La navegació és lliure, podeu no utilitzar cap sistema de navegació durant el vostre itinerari, o utilitzar el sistema de navegació que us sigui més còmode: navegació per satèl·lit, mapes o fer-vos un Road Book propi.

 

Allotjament i àpats

Creant vosaltres mateixos l’itinerari, podeu triar on dormir: podeu tornar cada dia al vespre a casa o dormir en qualsevol indret de la ruta que hàgiu triat. Tant pot ser una casa rural o un hotel de 5 estrelles: vosaltres trieu quin caire li voleu donar a la vostra experiència!

Arribada

El diumenge a les 13:00 h us esperem a Sant Benet de Bages . 

Amb la inscripció teniu un àpat al Restaurant de Món Sant Benet per a compartir entre tots les vostres experiències i aventures, i entregar els premis que acrediten que sou autèntics Màsters 100Colls per haver assolit el vostre repte!

Planifiqueu bé l’arribada i alerta amb l’hora límit!

INSCRIPCIONS

INCLOU:

  1. Dorsals d’identificació i kits adhesius reservats als pilots.
  2. Aperitius de benvinguda a l’arribada.
  3. Dinar a l’arribada al Restaurant Món Sant Benet.
  4. Obsequi commemoratiu.
  5. Diploma de participació i premis en funció de la posició a la classificació.
  6. Premis addicionals en funció a la col·laboració dels sponsors i col·laboradors.
  7. Llista completa dels 100 colls.
  8. Lloguer d’equips de control.

NO INCLOU:

  1. Fiança reemborsable de 50,00 € per l’equip de control.
  2. Tot allò que no està especificat com a inclòs.