INFORMACIÓ PRÈVIA/GENERAL

Què és la 100 Colls?

La 100 Colls és una sortida no competitiva de repte i estratègia amb un important ingredient turístic i de plaer de conducció. La finalitat és compartir una experiència i treure’n la màxima satisfacció de les carreteres, els paisatges catalans, els seus pobles i les vostres motos.

Quin nivell de conducció es requereix?

La 100 Colls és una activitat destinada a motards amb un cert nivell de conducció. Tot i no ser competitiva, la distància i el tipus de carreteres que s’han de recórrer per assolir el títol de Màster 100 Colls requereixen experiència i no és recomanada per motoristes novells.

Es pot participar amb qualsevol tipus de moto?

Mentre us hi sentiu bé i la considereu adequada per fer un recorregut d’aquestes característiques, totes les motos estan permeses. Cada participant és responsable de la seva moto, i en conseqüència, que respongui als Reglaments de Circulació, tingui la ITV vigent i l’assegurança en vigor.

Què passa si el meu dispositiu de control no funciona?

Tots els dispositius de control estan monitorats des de la central. Si en algun moment algun dispositiu deixés d’emetre, ens posaríem en contacte amb vosaltres per avisar-vos de l’anomalia i reconnectar o resetejar el dispositiu si s’escau. Per això és molt important que ens proporcioneu el número de telèfon que tindreu els dies de la 100 Colls quan realitzeu la inscripció.

S'anul·larà en cas de pluja?

La prova no se suspendrà en cas de pluja. Comproveu a través del web les condicions meteorològiques del vostre itinerari triat. Sou motards, porteu la granota de pluja per si de cas, i endavant!

Què passa si m’he inscrit i no es fa la 100 Colls per causa major?

En cas que es prengui la decisió de cancel·lar la 100 Colls per motius de seguretat i sanitat, totes aquelles persones que s’hagin inscrit se’ls reemborsarà íntegrament l’import de la inscripció en els dies següents en què es produís la cancel·lació.

INSCRIPCIONS

Què inclou la inscripció?

El material que enviarem inclourà un full adhesiu amb els dorsals i el dispositiu de control, dinar de benvinguda el dia d’arribada i un regal de benvinguda. A més, en arribar a Sant Benet de Bages rebreu un diploma de finisher més els premis que tingueu dret segons el reglament.

Hi ha dinars i avituallaments durant el recorregut?

Donat que el recorregut és lliure la inscripció només inclou el dinar d’arribada de diumenge. Altres àpats no. Cada participant pot decidir lliurement on aturar-se a fer els àpats segons les seves preferències de ruta i ritme de marxa escollits. En transcórrer per llocs d’interès i turístics, hi ha un gran ventall de possibilitats per aturar-se durant la ruta.

Com em puc inscriure a la 100 Colls?

Mitjançant el formulari d’inscripció de l’apartat “Inscripcions”. El pagament el podreu fer també a través del nostre web mitjançant targeta de crèdit després d’haver omplert el formulari.

Com sé si m’he inscrit correctament?

Quan hàgiu formalitzat el pagament rebreu un correu de confirmació de la vostra inscripció amb el vostre número de dorsal.

Puc inscriure un grup?

Sí, quan realitzeu la vostra inscripció podreu afegir altres participants.

Puc modificar les dades un cop enviat el formulari?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon al +34 972 365 412 o per e-mail a info@100colls.cat per fer qualsevol canvi en les vostres dades. L’únic que no es podrà canviar és el número de dorsal.

Hi ha límit d’inscrits?

L’organització pot limitar el nombre d’inscrits i tancar inscripcions per seguretat o segons criteri propi per assegurar una experiència positiva per a tots els participants.

Haig de venir presencialment a recollir el dorsal i el kit d’inscripció?

No, l’organització us farà un enviament amb el kit del participant i el dorsal a l’adreça que indiqueu al formulari d’inscripció.

Puc inscriure el meu acompanyant després que m’hagi inscrit jo?

Sí, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon al +34 972 365 412 o per e-mail a info@100colls.cat

M'he inscrit a la 100 Colls, he fet el pagament i no podré assistir-hi. Què passa amb la meva inscripció?

Teniu dues opcions:

  • Cedir la vostra plaça a una altra persona. Si trobeu algú que hi vulgui participar podem fer un canvi de nom sense cap cost (això sí, hi ha data límit!)
  • Us retornem el 50% de l’import i us enviem el kit de participant, llevat del dispositiu de control.

Si decidiu cancel·lar la vostra participació després de la data límit establerta per l’organització, no us podrem retornar l’import de la inscripció, però rebreu el vostre kit de participant si així ho demaneu.

Què faig si una persona es vol afegir al meu grup per fer el mateix itinerari?

Podeu fer el mateix itinerari encara que no formeu part del mateix equip o grup. Si així i tot voleu que formi part del vostre grup, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon al +34 972 365 412 o per e-mail a info@100colls.cat i us indicarem els passos a seguir.

Per què han de pagar els acompanyants?

La tarifa d’acompanyant té un cost en concepte de despeses, obsequis i àpat inclòs a la inscripció general.

RECORREGUT

Hi ha una ruta establerta?

No, la 100 Colls és un itinerari lliure. Vosaltres us marqueu quants kilòmetres voleu fer i com els voleu distribuir durant el cap de setmana.

Hi ha un temps mínim o màxim per realitzar l’itinerari?

No hi ha un horari establert per fer el recorregut o les pauses. Des de divendres a les 13:00h fins diumenge a les 13:00h podeu marcar els temps que vulgueu i aturar-vos quan i on ho desitgeu.

I si decideixo no completar la prova o haig d'abandonar?

En cas d’abandonament o causa major, envieu un WhatsApp als números de l’organització per comunicar-nos que deixeu la prova, o truqueu sol·licitant ajuda si fos el cas. Aquesta sortida és per gaudir-la, si esteu cansats o no us trobeu bé, no convé continuar. Assegureu-vos de retornar el dispositiu de control a l’organització per tal de recuperar la fiança.

 

SORTIDA I ARRIBADA

Des d'on es fa la sortida?

La sortida és lliure i ho podeu fer des de qualsevol punt i a qualsevol hora a partir de divendres a les 13:00h. És molt important que informeu l’organització del lloc i hora de sortida.

On es fa l'arribada?

El diumenge a les 13:00h us esperem al Sant Benet de Bages

Què passa si arribo tard al punt d’arribada?

A les 13:15h de diumenge es bloquejarà la gravació per part del dispositiu de control i a partir d’aquest moment el propi dispositiu, encara que estigui activat, deixarà d’emetre cap dada i els participants que no l’hagin entregat seran considerats com a retirats.

Què hem de fer quan arribem a Sant Benet de Bages després d’acabar el recorregut?

 A l’arribada haureu d’entregar el dispositiu de control. Feu-vos la foto d’arribada i a dinar! Després del dinar es procedirà a l’entrega de premis segons les classificacions que figuren al reglament.