Dinàmiques i funcionament

L’esdeveniment tindrà lloc durant un total de 3 dies, de divendres 28 d’abril de 2023 a 30 d’abril de 2023.

La sortida es pot fer des de qualsevol punt a la vostra elecció, i es pot fer en qualsevol moment a partir de les 13:00 h del divendres des de la ubicació escollida i que ens haureu notificat a l’organització.

Durant la ruta, cadascú de vosaltres ha de complir estrictament el Codi de Circulació i la Normativa, tingueu en compte possibles restriccions de trànsit.

Cada participant serà monitorat constantment en temps real amb el tracker que us entreguem.

Controls

El control del vostre pas pels colls el durem a terme mitjançant un tracker.

Tingueu en compte que és obligatori per a cada participant realitzar dues aturades de no menys de 8 hores continuades cadascuna.

També us servirà a vosaltres, per saber en tot moment en quin rang de punts acumulats esteu i veure també la vostra posició en vers a la resta de participants.

 

 Final de la prova

La 100 Colls finalitzarà amb el lliurament de les acreditacions i diplomes, que tindrà lloc el diumenge a les 13:00 h al punt d’arribada a Món Sant Benet.

El repte acaba amb aquí!

Cal tenir en compte que a les 13:00 h es bloquejarà la gravació i l’equip de control, encara que estigui activat, deixarà d’emetre cap dada i els participants que no l’hagin entregat s’entendràn a retirats.

puntuació i CATEGORIES

No hi ha un sol guanyador. El gran premi que s’obté en complir el repte que us presenta la prova 100 Colls és, precisament, aconseguir el títol de “Màster 100 Colls”.

CATEGORIES:

  • CATEGORIA OR entre el 100% i el 90% dels punts assolits pel participant amb més punts.
  • CATEGORIA ARGENT entre el 75% i el 89% dels punts assolits pel participant amb més punts.
  • CATEGORIA BRONZE entre el 50% i el 74% dels punts assolits pel participant amb més punts.
  • DIPLOMA MÀSTER entre el 25% i el 49% dels punts assolits pel participant amb més punts.

Tots els participants que no aconseguiu com a mínim el 25% dels punts del participant amb més punts i arribin al final del recorregut, obtindreu diploma de participació però no l’acreditació de Màster.